Witgoed

Witgoed

Om goede reparatie's te kunnen waarborgen heeft Arebo een professionele reparatiewerkplaats,
waar alle ingenomen apparaten grondig worden nagekeken en zonodig gerepareerd.

Vrijwel alle merken magnetrons, wasmachines, drogers, vaatwas machines, koelkasten en vriezers worden door ons gerepareerd. 
De meeste reparaties van witgoed worden overigens aan huis verricht.

Met name voor een wasmachine geldt dat het vaak onbegonnen werk is om deze naar de werkplaats te brengen; en om deze reden komen wij naar u toe om het probleem te verhelpen. Als het kan proberen wij op diezelfde dag of de dag erna het defect te repareren; omdat wij als geen ander kunnen inschatten hoe vervelend het is wanneer je een paar dagen zonder wasmachine of koelkast moet leven.

De ervaring leert dat het voor u zeker loont om bijvoorbeeld een defecte wasmachine te laten maken. Voor een leek lijkt het vaak een complex probleem en daardoor wordt er onterecht gedacht dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Niets is minder waar; een klein onderdeel en een vakkundige blik van een medewerker van Arebo doen vaak wonderen. De tarieven met betrekking tot onderzoekskosten vindt u onder op deze pagina.

Door een onderverdeling van taken binnen het team van Arebo zijn wij in staat om specialistisch te werk te gaan. Onze witgoedmonteurs zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot witgoed. Met name voor apparatuur als drogers en magnetrons zijn de ontwikkelingen gedurende het laatste decennium razendsnel gegaan; het digitale tijdperk heeft een behoorlijke invloed gehad op de vervaardiging van dergelijke apparatuur. Dit vraagt om nog meer specialisatie; wij zijn in staat om dit te bieden.

Wilt u meer te weten komen over Arebo en de service die wij bieden?